Badrum & våtutrymmen
Sovrum & vardagsrum
Ventilation mellan rum
Flytta värme
Gå direkt till

Närmaste återförsäljare

Hitta närmaste återförsäljare

Behöver du hjälp?

Kundtjänst
Frågor & svar

Friskluftsventil för en bättre inomhusmiljö

Fresh TL-F en unik väggventil med en kondensskyddande utformning som ger en mycket komfortabel spridningsbild. Luftmängden regleras med ett steglöst precisionsspjäll som manövreras av ett skjutreglage under kåpan.
 
 

Glöm inte att byta filter i din Fresh ventil nu inför pollensäsongen!

Fresh flimmerfilter filtrerar bort nära 100% av alla pollenpartklar och har en lång livslängd.
 
 

Äntligen en Intellivent lösning för att flytta värme!

Varvtalstyrd fläkt avsedd att transportera överskottsvärme från ett rum till ett annat. Försedd med inbyggd kalibreringsbar elektronisk termostat.
 
 

TF-serien

Demonterbar kanalfläkt av axial modell med rak luftgenomströmning. Demonterbarheten av fläktchassit gör det möjligt att enkelt rengöra kanalen invändigt. Fläkten är avsedd för till- eller frånluftsventilation och kan monteras vertikalt eller horisontellt, Fläkten är markerad med en pil som berättar ...
 
 

Tystare Starkare Smartare

Intellivent® 2.0 är andra generationen av vår unika badrumsfläkt som ger en högre prestanda till en lägre ljudnivå. Den har även fått en ny smart funktion, där du enkelt kan plocka bort fläkthjulet för rengöring.
 
 

Byt ut din gamla ventil mot en ny och fräsch!

Med Fresh TL-F utbytesventil får du frisk luft med minimal risk för drag. Filter ingår som standard och finare filter som filtrerar bort exempelvis pollen finns som tillbehör.
 
 

Var/hur behöver du hjälp?
Vilken typ av lösning?
Speciellt anpassad för att motverka: