Volution Group Nordic söker Produktchef

2019-04-18

Vill Du anta den spännande utmaningen att ansvara för vårt nuvarande och framtida produktsortiment inom Pax och Fresh? Du kommer att ha en nyckelroll med stora möjligheter att påverka och att utvecklas.

Volution-koncernen är ett börsnoterat bolag med huvudkontor i England. Gruppen består av ett flertal företag som främst arbetar inom ventilation.

I Volution Group Nordic ingår Fresh, Pax och VoltAir System i Sverige samt Volution i Norge, Air Connection i Danmark samt Pamon i Finland. Huvudkontor i Gemla utanför Växjö. Vi är inne i en expansiv fas och vi vill fortsätta växa ännu mer framöver.


Arbetsbeskrivning

Som produktchef ansvar du för företagets produkter genom hela livscykeln, från förslag på utveckling till utfasning. Du säkerställer att företaget har konkurrenskraftiga produkter genom bland annat marknads-, konkurrens- och prisanalyser. Du utvecklar strategiska och integrerade marknadsplaner för att uppnå Volution Group Nordics mål för omsättning och marginal i produktgrupperna.

 

Du arbetar tätt ihop med interna funktioner såsom utveckling, marknad och försäljning så väl i Sverige som internationellt samt representerar företaget externt.   


Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant universitetsutbildning och erfarenhet från en liknande roll i tillverkande företag, gärna inom ventilationsbranschen. Du har erfarenhet av att driva interna projekt och du är intresserad av teknik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du har ett starkt eget driv och känsla för affärsnytta. Du har en god förmåga att ta och genomföra beslut.

 

Arbetsspråket är internationellt vilket ställer krav på flytande kunskaper i både tal och skrift på svenska och engelska. 


Varaktighet och placering
Tillsvidareanställning på heltid fr o m snarast, placering Hälleforsnäs alternativt Stockholm eller Gemla.

Vill du veta mer?
Har du frågor får du gärna kontakta VD Eva Thunholm på telefon 070 510 92 40 eller HR Manager Pernilla Sunden på telefon 0470-707701

Ansökan
Välkommen med din ansökan och CV som du skickar via e-post till 
hr@fresh.se Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-05-12.

För mer information om Volution Group se vår webbplats: www.volutiongroup.se