Vi söker Inköpare

2018-10-18

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i en expansiv koncern.

Fresh AB är en av Skandinaviens ledande leverantörer av ventilationsprodukter. Vi har sedan 70-talet levererat högkvalitativa lösningar och system för en bättre innemiljö till kunder över hela världen.Våra lösningar är konstruerade och tillverkade med optimal kvalitet för en hög driftssäkerhet och lång livslängd. Med en egen konstruktionsavdelning och tillverkning erbjuder vi korta ledtider och en hög flexibilitet. 

Fresh AB ingår Volution-koncernen som är ett börsnoterat bolag med huvudkontor i England. Gruppen består av ett flertal företag som främst arbetar inom ventilation. I Volution Group Nordic ingår Fresh, Pax och VoltAir System i Sverige samt Volution i Norge, Air Connection i Danmark samt Pamon i Finland. Huvudkontor i Gemla utanför Växjö.  Vi är inne i en expansiv fas och vi vill fortsätta växa ännu mer framöver.

Arbetsbeskrivning
I rollen som inköpare kommer du att arbeta med inköp av material, produkter och tjänster framförallt till vår produktion i Gemla. Du medverkar vid utveckling och optimering av lager-, förråd- och kapitalbindning. Du utvärderar leverantörer och samarbetspartners samt förhandlar avvikelser och reklamationer. Du verkställer anmodade köp, bevakar ordererkännande och leveranser samt hanterar register och förteckningar. Arbetet sker i nära samarbete med kollegor inom inköp och produktionsplanering. 

Kvalifikationer
Du har relevant eftergymnasial utbildning samt några års erfarenheter från liknande roll. Du har grundläggande kunskaper inom avtalsvillkor, logistik och produktionsflöden. Kunskaper inom produktionsplanering är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är noggrann och strukturerad samt flexibel och relationsskapande. Du har en god initiativförmåga och är resultatorienterad.
 
Vi arbetar delvis i en internationell miljö vilket ställer krav på goda svenska och engelska kunskaper   i både tal och skrift. Goda IT-kunskaper och vana vid att arbeta i affärssystem är ett krav, monitor meriterande.

Varaktighet
Visstidsanställning under ordinarie medarbetares ledighet, ca 1 år, på heltid med placering i Gemla utanför Växjö, 

Vill du veta mer? 
Har du frågor får du gärna kontakta rekryterande chef Alexander Bengtsson via telefon 0470 70 77 65 eller HR Pernilla Sundén via e-post pernilla.sunden@volutiongroup.se eller telefon 0470 70 77 01

Välkommen med din ansökan och CV som du skickar via e-post till 

Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2018-11-11.
 
För mer information om Volution Group Nordic se vår webbplats www.volutiongroup.se