Närmaste återförsäljare

Hitta närmaste återförsäljare

Behöver du hjälp?

Kundservice
Frågor & svar

Vi söker en Marknadskommunikatör, vikariat till Fresh marketingteam

2019-04-15

Vill du anta den spännande utmaningen och bli en viktig kugge i vårt marketingteam?

Volution Group Nordic (VGN) består i dagsläget av sex bolag, Fresh AB, Pax AB, Voltair System AB, Oy Pamon, Air Connection ApS och Volution Norge AS. Volutionkoncernen är ett börsnoterat bolag med huvudkontor i England. 


Dina arbetsuppgifter
Din roll som marknadskommunikatör innebär främst att du leder projekt med inriktning webb/PIM, arbetar med texter både i tryckt material och digitalt ex sociala media. Arbetet är omväxlande och kräver stor flexibilitet och god struktur.
 
Tillsammans med dina tre kollegor i Marketingteamet arbetar du med samtliga varumärken inom Volution Group Nordic. Marketing teamet skapar allt marknadsföringsmaterial in house, projektleder mässor och produktlanseringar samt ansvarar för hemsidor och kommunikationsmaterial mot media. 
 
Kompetens
Vi söker dig som har erfarenhet och utbildning inom Marketing. Du jobbar obehindrat i Creative Suite och Office-paketet. Vi ser gärna att du har jobbat med PIM. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper att du är noggrann och flexibel med en god förmåga att driva flera parallella uppdrag och projekt.  

För att trivas hos oss bör du ha en öppen och positiv personlighet, vara prestigelös och tycka om att jobba i en föränderlig miljö. 

Varaktighet 
Tjänsten är ett vikariat under ca 8 månader på heltid med placering i Gemla utanför Växjö.

Ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Eva Thunholm
0470-70 77 77 eller HR Ansvarig Pernilla Sundén 0470-70 77 01
 
Välkommen med din ansökan och CV som du skickar via e-post till 
hr@fresh.se senast den 29 april.