Närmaste återförsäljare

Hitta närmaste återförsäljare

Behöver du hjälp?

Kundservice
Frågor & svar

Vi söker personal till produktionen

2019-03-08

Fresh behöver tillfälligt stärka upp inom produktion & distribution

Fresh AB är en av Skandinaviens ledande leverantörer av ventilationsprodukter. Vi har sedan 70-talet levererat högkvalitativa lösningar och system för en bättre innemiljö till kunder över hela världen. Våra lösningar är konstruerade och tillverkade med optimal kvalitet för en hög driftssäkerhet och lång livslängd. Med en egen konstruktionsavdelning och tillverkning erbjuder vi korta ledtider och en hög flexibilitet. 


Fresh AB ingår Volution-koncernen som är ett börsnoterat bolag med huvudkontor i England. Gruppen består av ett flertal företag som främst arbetar inom ventilation. I Volution Group Nordic ingår Fresh, Pax och VoltAir System i Sverige samt Volution i Norge, Air Connection i Danmark samt Pamon i Finland. Huvudkontor i Gemla utanför Växjö.  Vi är inne i en expansiv fas och vi vill fortsätta växa ännu mer framöver.


Arbetsbeskrivning 
Med kunden i fokus kommer du att tillsammans med dina kollegor färdigställa order för leverans genom bland annat plockning, packning och emballering enligt kundens önskemål och avtal. 
Leveransdokumentation och märkning av godset ingår också i arbetsuppgifterna. Du kan även komma att arbete med montering och lättare operatörs jobb.

 
Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning gärna inom teknik. Det är meriterande om du arbetat inom tillverkande industri. Som person har du lätt för att samarbeta med andra och bidra till en god stämning i gruppen. Du är flexibel samtidigt som du har en god förmåga att hantera repetitivt arbete. Noggrannhet och kvalitetstänkande är nödvändigt för att lyckas i rollen.
 
Varaktighet och placering 
Visstidsanställning ca 2 månader på heltid med placering i Gemla utanför Växjö.
 
Ansökan 
Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Andreas Rosell, 
via telefon 0470-70 77 52 eller HR Pernilla Sundén via telefon 0470-70 77 01.

Välkommen med din ansökan och CV som du skickar via e-post till 
hr@fresh.se. Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-03-20.