Närmaste återförsäljare

Hitta närmaste återförsäljare

Behöver du hjälp?

Kundservice
Frågor & svar

Vi söker Redovisningschef

2018-11-21

Vill Du anta den spännande utmaningen att ansvara för vår redovisningsavdelning?

Fresh AB är en av Skandinaviens ledande leverantörer av ventilationsprodukter. Vi har sedan 70-talet levererat högkvalitativa lösningar och system för en bättre innemiljö till kunder över hela världen. Våra lösningar är konstruerade och tillverkade med optimal kvalitet för en hög driftssäkerhet och lång livslängd. Med en egen konstruktionsavdelning och tillverkning erbjuder vi korta ledtider och en hög flexibilitet. 


Volution Group Nordic (VGN) består i dagsläget av 6 bolag, Fresh AB, Pax AB, Voltair System AB, Oy Pamon, Air Connection ApS och Volution Norge AS. Volutionkoncernen är ett börsnoterat bolag med huvudkontor i England. Koncernen har en tydlig strategi för fortsatt expansion på befintliga och nya marknader, samt kontinuerligt lansera nya produktgenerationer. Du kommer att vara en viktig medarbetare i detta arbete och du kommer ges möjlighet att utvecklas när koncernen växer.

 

Arbetsbeskrivning

Som redovisningschef har du en central roll på ekonomiavdelning med ansvar för bolagets interna och externa redovisning inom Fresh och systerbolaget Voltair System AB samt vårt norska säljbolag. Tillsammans med teamet arbetar du med löpande bokföring, kassaflödesanalyser, avtalshantering, moms-och skatteavräkningar, deklarationer och koncernrapportering. Ni gör månads- och årsbokslut och analyser av resultat och balansräkning. Som chef agerar du som en förebild och motivator, du utvecklar kontinuerligt teamet, dess rutiner och arbetssätt.   


Vem är du?

Du har en utbildning inom ekonomi och har relevant erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av konsolidering och bokslut. Du är duktig på Office-paketet, framförallt Excel och har erfarenhet av att arbeta i affärssystem, gärna Monitor ERP. Du är bekväm i en ledande befattning. Det är en fördel om du har erfarenhet av tillverkande industri. 

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du arbetar självständigt och har ett stort eget driv samt är ansvarstagande och noggrann. Du tycker om att utveckla medarbetare och arbetssätt. 

 

Varaktighet och placering

Tillsvidareanställning på heltid fr o m snarast med placering på Fresh i Gemla.


Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta Finance & Operations Director Andreas Löfstrand på telefon 0470-70 77 05 alt. 070-142 49 60 eller HR Manager Pernilla Sundén på telefon 0470-707701.

 

Välkommen med din ansökan som du skickar via e-post till hr@fresh.se Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2018-12-09.